Kayrak Taşı Duvar Uygulaması

Bilindiği gibi Kayrak Taşı, Denizli ilimizde çıkarılan ve duvar kaplama işlerinde kullanılan bir taş çeşididir. Kayrak taşı kaplama işlemi, işinin uzmanı taş ustalarımız tarafından yapılır. Duvara estetik bir görünüm kazandırır. İyi tasarlanıp yapıldığında çok uzun yıllar kullanılabilir.

Kayrak taşı duvar kaplama son yıllarda kullanılan önemli bir kaplama malzemesi haline gelmiştir. Denizli ilimize özel kayrak taşı, hem duvarlara hem de zemine uygulanabilir. En çok tercih edilen uygulama şekli perde beton, tuğla duvar ve taş duvar yüzeylerine yapılan uygulamadır. Ayrıca kayrak taşı yer kaplama için de ideal bir malzemedir. Park içi yürüme yolları bina dışına ve ev önlerine yere döşendiğinde doğal ve güzel bir görüntü elde edilmektedir. Daha uzun ömürlü olması için beton döküldükten sonra beton üzerine uygulanırsa ömürlük olabilir. Taşların birleşim yerlerine yani derz dolguların göründüğü kısma iş bitiminde siyaha boyanarak daha estetik bir görüntü elde edilebilir.

Firmamız Kayrak Taşı uygulamalarında proje bazlı metrekare üzerinden fiyatlandırma yapmaktadır. Ücretsiz keşif ve projelendirme talep edebilirsiniz.

Adresimiz


Merkez: Pancarlı Mah. Bahriye Üçok Cad. No: 14 Ufuk Apt. Altı
Şehitkamil - Gaziantep
Şube Fatih Sultan Mah Melek Sok No: 11
Nizip - Gaziantep

Tel : 0342 517 60 37
Cep: 0552 781 27 35
Cep: 0552 787 27 35

info@capanyapi.com