Bahçe Duvarı İnşaatı

Bahçe Duvarı İnşaatı

Bahçe duvar inşaatı, müşteri talepleri doğrultusunda projelendirilerek istenilen her hangi bir alanı yapı malzemeleri kullanılarak çevreleme işlemine denir. Bu duvar bir apartmanın, müstakil evin, villanın, fabrikanın veya boş arsanın etrafına yapılabilir. Bahçe duvarı farklı birçok inşaat malzemesi kullanılarak bu yapılabilir. Burada önemli olan malzemenin cinsi değil, uygulama kalitesidir. Bahçe duvarı işinizi inşaat mühendislerimiz kontrolünde garantili işçilikle yapmaktayız.

Bahçe Duvar İnşaat uygulamalarımız

  • Çırpma duvar: Ocaktan gelen taşı, usta kendi balyozu ve çekiciyle taşın ön yüzünü yontup kenarlarını da kare haline getirerek uygulamasını yaptığı duvar biçimidir.
  • Moloz duvar: Ocaktan çıkan taşın sadece ön yüzü yontulduktan sonra kenarlarına dokunulmadan yapılan duvar çeşididir.
  • Şaşırtma duvar: İşçilik olarak çırpma duvar ile aynı olmasına rağmen taşların şaşırtmalı olarak konulması işlenme denir.
  • Sıra taşı duvar: Taşın ön yüzü ve kenarları yontulduktan sonra sıra sıra konularak yapılan duvar tipidir.
  • Perde beton bahçe duvarı: Kalıplar yardımıyla, inşaat betonu dökülerek yapılan duvar tipidir.

    Çevre duvarı yapımı, meşakkatli ve uzman ellerin yapması gereken bir iştir. Herhangi bir alanı çepeçevre saran koruma bariyeri dediğimiz bahçe duvarları, değişik modelde ve malzemelerle yapılabilir. Çevre duvarı modelleri, kullanılan taşın cinsine ve yapım şekline göre isimlendirilir.

  • Adresimiz


    Merkez: Pancarlı Mah. Bahriye Üçok Cad. No: 14 Ufuk Apt. Altı
    Şehitkamil - Gaziantep
    Şube Fatih Sultan Mah Melek Sok No: 11
    Nizip - Gaziantep

    Tel : 0342 517 60 37
    Cep: 0552 781 27 35
    Cep: 0552 787 27 35

    info@capanyapi.com